MPFM 3. SORIN si CLAUDIA traiesc o frumoasa poveste de dragoste

Mireasa pentru fiul meu a cunoscut de-a lungul sezoanelor mai multe povesti de dragoste care au rezistat cu brio si in afara competitiei.

Este si cazul lui Sorin si a Claudiei, competitori in sezonul 3. Desi orasele in care traiau, inainte de aceasta emisiune, Timisoara si Bucuresti, se aflau la sute de kilometri distanta, acest lucru nu a reprezentat deloc un impediment pentru ca ei sa-si declare public iubirea si dupa 6 luni de cand au fost eliminati din competitie.

Lui Sorin, vazut ca unul dintre “executantii” lui Andrei si Claudia, alaturi de Cristina componenta a gastii “pitzi” nu li se dadeau foarte multe sanse de a forma un cuplu si in afara.

Ultimele informatii venite dinspre ei contrazic afirmatiile ca au format un cuplu de complezenta, de dragul strategiilor din Casa.

Sorin a postat pe contul personal de socializare o fotografie cu iubita sa, Claudia, de la piscina. Cei doi au profitat de vremea frumoasa de afara si au tras o fuga la bazin.

Sorin si Claudia s-au fotografiat, imbratisati, pe marginea piscinei. Relaxati si cu zambetul pe buze, cei doi par a se simti excelent unul in compania celuilalt.

Sursa foto: Facebook