MPFM 29 DECEMBRIE 2014. Ionela a avut o criza de gelozie dupa ultima iesire in oras

Orice poveste de dragoste naste si o mare doza de gelozie. Nu puteau scapa de aceasta “boala” nici Teodor dar, mai ales, Ionela, cea mai guraliva competitoare ramasa in Casa.

Ionela a oferit in fata camerelor video amplasate in dormitoare un adevarat spectacol sonor in care i-a adus lui Teo mai multe acuze dintre care cea mai importanta a fost legata de obiceiul iubitului ei de a se uita dupa alte fete, atunci cand staful permite cuplului sa iasa in oras.

Ionela nu i-a ramas dator lui Teo dupa ce, la ultima iesite la patinoar, acesta a purtat dialoguri cu mai multe fete aflate in acea locatie.

“Am fost cu el la targ, iar pe unde am fost ei se uita numai dupa fete. Acolo la targ a vorbit cu o fata, la patinoar cu vreo doua, dar asta e. Ii faceam observatie si degeaba, se uita numai dupa fete. Nu divortam ca ne iubim prea mult, e iubitul meu si are grija de mine. Sa vad eu ce-o sa zica soacra ta cand o sa afle ce ai facut! E mare gagicar, n-o sa-l mai las sa iasa singur din casa!”, a spus Ionela, luni, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Teodor s-a scuzat si a spus ca fetele pe care le-a abordat erau, de fapt, niste foste colege de liceu. “Erau niste colege de liceu. Gata, termina, mai ia o pauza!”, i-a spus el.