MPFM 30 OCTOMBRIE 2014. Fanii MPFM o acuza pe doamna Nagie de falsitate

Doamna Nagie a fost vazuta mult timp drept drept cea mai interesanta mama prezenta in competitia din acest sezon de “Mireasa pentru fiul meu”.

S-a crezut chiar ca datorita ei, relatia dintre Lucian si Elena a devenit realitate, dobrogeanca fiind acuzata ca l-a ales pe Luci doar datorita faptului ca doamna Nagie era cea mai votata mama din Casa.

Treptat insa mama lui Lucian a intrat in dizgratia unei bune parti a fanilor MPFM din cauza numeroaselor reprize in care se plange in emisiune.

La inceput s-a crezut ca sunt doar episoade sporadice insa numarul acestor scene oferite de doamna Nagie s-a multiplicat atat de mult incat telespectatorii au inceput sa o banuiasca de “teatru ieftin”.

De aici si pana la remarci de genul “super falsa” si “mare prefacuta” nu a mai fost decat un singur pas.

Mai mult decat atat, multi vad in doamna Nagie o copie a mamei lui Traian din sezonul anterior.

Fan MPFM: “Nagie e copia mamei lui Traian ,crede ca prin lacrimi va ajunge pe primul loc ,nu-mi place deloc de aceasta d-na deloc.”

Nagie este acuzata ca isi provoaca intentionat reprize de “bocit” in cautarea de voturi in conditiile in care conditiile stabilite de staf, pentru acest sezon, sunt cu mult mai permisive fata de editiile inaugurale: concurentii au posibilitatea de a-si vedea sau auzi familia cu mult mai des decat ar fi fost normal intr-un astfel de reality show.