MPFM 30 SEPTEMBRIE 2014. Elena nemultumita ca apare zilnic in materiale

Dupa episodul in care Mirela Boureanu Vaida a fost jignita de Alexandru, a venit vremea primei concurente care isi exprima revolta fata de moderatoarea show-ului.

Elena le-a marturisit fetelor ca este foarte nemultumita de faptul ca Mirela aduce in discutie prea multe materiale cu ea in rol principal, in timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Declaratia Elenei pare destul de surprinzatoare in contextul in care senzatia tuturor este ca ea cauta cu indarjire fabricarea materialelor.

Fanii emisiunii au declansat un adevarat atac la adresa concurentei ca o reactie la nemultumirile acesteia.

Unii considera ca Mirela Boureanu o antipatizeaza pe Elena insa vina este numai a concurentei care a reusit, prin comportamentul ei, sa provoace aceste sentimente prezentatoarei show-ului.

Altii fac o comparatie intre Elena si celebra Bianca Dragusanu, ambele dornice de popularitate insa ambele sensibile la aducerea numelui lor in discutii.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2014. Raymond interzice sustinerea lui Cristian pe Raymania

Sunt insa si voci care vad partea plina a paharului: “sa zica merci ca asa e adusa zilnic in platou si alte fete nu vad baietii cu saptamana”.

Concluzia majoritatii celor care urmaresc zilnis aceasta emisiune este ca Elena va face totul pentru a pune mana pe cat mai multi bani, in acest moment ea facand legatura intre numarul mare de materiale in care apare si faptul ca la ultima gala nu a mai fost cea mai votata fata din Casa.