MPFM 4. Alexandru, fost concurent in actuala stagiune, vrea sa reintre in Casa

Sezonul al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” devine din ce in ce mai imprevizibil. Zilnic apar surprize in Casa de la Stefanesti insa, mai nou, neprevazutul isi face loc si in randul vestilor de afara care au legatura cu desfasurarea emisiunii.

Pe pagina personala de Facebook a lui Sorin Ciosici, timisoreanul care a concurat in show, in sezonul anterior, a aparut un mesaj care a produs uimire in randul multor fani MPFM.

Sorin cere sprijin fanilor MPFM pentru a-l ajuta pe Alexandru sa reintre in competitie dupa ce parasise Casa de buna voie.

Chiar daca la momentul respectiv s-a specificat ca Alexandru a fost nevoit sa iasa afara din cauza unor probleme serioase de sanatatate, nu putini au fost cei care au considerat ca staff-ul a acceptat prea repede “dezertarea” tanarului.

In randul apropiatilor emisiunii s-a glumit asupra faptului ca Alex vrea sa reintre in competitie pentru ca nu a mai suportat sa fie hartuit de Andreea, fosta concurenta declarand la debutul sezonului ca il iubeste.

Daca Alex mai poate avea o sansa sa reintre in Casa, in cazul Andreei acest lucru va fi imposibil deoarece aceasta a fost eliminata si nu a iesit singura din cauza unor probleme de sanatate.

O alta parte a comentariilor merg insa pe ideea ca dorinta lui Alexandru de a face parte din nou dintre concurentii MPFM are un singur scop: cucerirea Cristianei dupa ce aceasta s-a despartit definitiv de Catalin.

Desi in acest moment reintrarea in Casa a lui Alex pare putin probabila, ramane de vazut ce hotarare va lua staff-ul in aceasta privinta.