MPFM 4. Andreea oripileaza fanii show-ului cu povestirile ei amoroase

Noaptea nu-i un sfetnic bun pentru toata lumea. Cea mai buna dovada a acestei afirmatii o reprezinta discutiile surprinse de camerele de vedere din Casa fetelor cu mult dupa ora obisnuita la care concurentele se puneau de obicei la somn.

In rolul principal a fost Andreea, una dintre mezinele competitiei. Avand companie pe Madalina si pe Elly, concurenta venita din Campu Lung a oferit un spectacol care nu-si gaseste egal in nici unul dintre sezoanele desfasurate de-a lungul timpului.

Andreea a gasit de cuviinta sa le marturiseasca colegelor de conversatie ca ea tocmai “isi daduse ceva aere mirositoare”, cuvinte care au provocat cateva reprize bune de ras din partea Madalinei.

Dar asta nu a fost tot. Luata de val si total indiferenta de faptul ca se stia filmata 24 de ore din 24, Andreea s-a hotarat sa le povesteasca fetelor si despre o scena incredibila din trecutul ei amoros: un baiat o satisfacuse oral desi ea nu se mai igienizase din punct de vedere intim de cateva zile. Dupa catea momente de stupoare, atat Madalina cat si Elly au ras copios desi era clar ca si ele erau total surprinse de lipsa de bun simt a colegei lor de competitie.