MPFM 4. Carmen: Danut nu stie ce vrea de la viata!

Nemultumita ca relatia dintre ea si Danut bate pasul pe loc si ei au ramas tot la stadiul de amici, Carmen a facut in timpul emisiunii de joi o declaratie putin surprinzatoare: “Danut nu stie ce vrea de la viata!”.

Au fost momente in care Carmen si-ar fi dorit mai mult de la Danut insa au fost si momente in care Danut ar fi vrut ca intre el si Carmen sa fie mai mult decat o simpla amicitie.

Cei doi nu s-au coordonat astfel incat, in acest moment, relatia dintre ei treneaza chiar daca multa lume crede ca ei se potrivesc foarte bine.

Carmen pare a se fi saturat sa tot astepte ceva bun de la un eventual cuplu cu Danut, motiv pentru care a inceput sa dea de inteles ca acesta nu este chiar o optiune serioasa pentru ea.

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” s-au grabit in a-i da dreptate in privinta polemiciulor cu Danut desi concurentul avusese la un moment dat un mare capital de incredere.

Fan MPFM: “CARMEN FUGI DE DANUT CA E UN MARE MINCINOS SI JOACA TEATRU E UN PERVERS.”

Fan MPFM: “bine ai facut ca te-ai mutat de langa danut, devine din ce in ce mai penibil prin atitudinea lui.El a venit sa se harjoneasca cu blondele, nu sa-si cucereasaca marea iubire.”

Fan MPFM: “Adevarat. Danut vrea SA se joace.”