MPFM 4. Cristian: Am stat de vorba jumatate de ora cu fosta mea iubita

In aceste zile s-a vorbit foarte mult despre vizita facuta de Elly acasa, timp de 17 ore, in urma careia concurenta s-a reintors in Casa mult mai rece fata de iubitul ei Cristian.

Despre orele petrecute de Cristian acasa, alaturi de prieteni s-a discutat mai putin, poate si datorita faptului ca el a revenit nechimbat in competie si a dat destul de multe detalii despre cele intamplate in afara Casei.

Pentru el, chiar a fost iesire care i-a priit destul de mult in contextul in care si-a revazut toate persoanele dragi printre care si fosta lui iubita, Irina.

Profitand de faptul ca este acasa si nu este filmat si inregistrat, Cristian s-a distrat acasa cum a stiut el mai bine. A cantat, a dansat si s-a vazut cu apropiatii, dar si cu Irina, fosta lui iubita. Ca Elly sa nu aiba motive de gelozie, Cristian i-a explicat ca a stat “doar jumatate de ora” cu ea si ca au stat de vorba.

“Cum facem s-o cunoastem si noi pe Irina? Vine si ea din februarie? ” l-a intrebat Mirela Vaida Boureanu pe Cristian, dar atat el cat si Elly nu s-au aratat prea incantati de propunere prezentatoarei.

Cristian si Irina au avut o relatie timp de 4 luni, dar s-au despartit, deoarece era o relatie la distanta.