MPFM 4. Danut a facut o remarca sensibila la adresa lui Carmen

Danut si Carmen sunt doi dintre concurentii care in acest moment au ramas fara un cuplu. Incearca sa se cunoasca mai bine insa mai sunt cativa pasi buni pana in pozitia in care sa poata declara deschis ca sunt intr-o relatie.

In ceea ce o priveste pe Carmen, aceasta a parut interesata de Danut inca de la debutul sezonului 4 in timp ce acesta a privit cu ochi dulci pe Andreea si Elena.

Agitatia de inceput s-a mai potolit si cei doi concurenti au hotarat sa stea mai mult timp unul langa altul pentru a se cunoaste mai bine.

Cum era si firesc ambii discuta si separat despre ceea ce cred unul despre altul. Carmen isi pastreaza opinia ca Danut este un baiat interesant si asteapta ca si acesta sa se indrepte spre ea cu inima deschisa.

Danut pare insa mai rezervat. Venit in show cu un scop bine definit, casatoria, este in acest moment intr-o perioada de recalculare a pasilor.

Danut a recunoscut in fata baietilor ca mai este ceva timp pana sa-si schimbe impresiile rostite la debutul sezonului.

Danut: “Tot am afirmat ca nu simt nimic si nu ma simt atras de o persoana, de Carmen apoi ma razgandesc si spun ca de fapt e iubirea vietii mele. Nu ma contrazic?”

Tanarul a tinut insa sa specifice ca nu ar fi pentru prima oara in viata lui cand ar avea o relatie cu o fata despre care la inceput a spus ca nu ii place.

Aflat langa colegul sau de competitie, Stefan a remarcat si el ca unele lucruri sunt ciudate in privinta lui Danut: cand spune el ca place o fata, acesta il respinge iar cand o fata ar vrea sa se aprope de el, Danut spune ca nu este cazul.

Danut concluzioneaza insa neasteptat cu o fraza care ar putea reprezenta oricand cea mai frumoasa declaratie de dragoste a inceputului de sezon 4 MPFM: “Cu Carmen as fi putut oricand sa ma arunc in declaratii si afirmatii frumoase doar ca nu vreau sa o fac sa sufere.”