MPFM 4. Danut si Carmen, aproape de a oferi telespectatorilor scene interzise

Danut si Carmen sunt in acest moment cuplul cu cea mai mare ascensiune in topul preferinteleor fanilor MPFM4.

S-au convins greu ca sunt facuti unul pentru altul insa odata intrati “in joc” dau dovada de trairi si sentimente pe care nimeni nu le-ar fi banuit in urma cu doua saptamani.

Fiecare intalnire dintre ei, petrecuta in casa fetelor, reprezinta un prilej de imbratisari tandre si saruturi pasionale.

Danut a fost vrajit in totalitate de iubita lui, Carmen , si nu se mai satura sa o sarute si sa o atinga. Concurentul s-a stapanit cu greu, stand in pat peste Carmen, si i-a soptit iubitei sale ca ar fi sarutat-o si in alte zone mai intime daca nu ar fi existat camerele de filmat.

“Daca nu eram filmati, sigur as fi insistat si pe alte zone mai intime. Acum trebuie sa te sarut doar pe buze! Imi plac buzele carnoase, dar ale tale sunt foarte bune si asa. Ai vrut un Danut, acum suporta”, i-a spus el, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Carmen era si ea ametita de atata pasiune, dar s-a comportat mai cumpatat, zicandu-i iubitului ei sa inceteze. “Gata, gata, termina!”, il ruga ea. Astfel, cei doi au reusit sa respecte regula 25, care interzice apropierea fizica sexuala intre concurenti.