MPFM 4. Elena incearca sa-l convinga pe Lucian sa plece acasa!

Fanii show-ului matrimonial sunt socati de turnura pe care a luat-o relatia Elenei cu Lucian. Dupa ce se impacasera si toata lumea spera ca relatia lor sa intre in normal, au inceput sa apara tot mai multe dialoguri in care Elena isi sfatuieste iubitul sa paraseasca Casa cat mai repede.

Chiar daca Elena vrea sa para ca il sfatuieste “de bine” apropiatii emisiunii vad aici doar cea mai simpla metoda prin care Elena ar putea scapa de Luci.

Putini sunt cei care au vazut intre ei o iubire reciproca, Lucian fiind creditat pana in prezent cu titularul sentimentelor de iubire din cuplu, in timp ce Elena a parut mai tot timpul plictisita si blazata intr-o relatie fortata.

Reimpacarea survenita in timpul ultimei gale saptamanale nu a adus armonia fireasca a unui cuplu de indragostiti si fanii MPFM nu aveau cum sa nu taxeze acest aspect.

Fan MPFM: “VREA SA SCAPE DE EL CA NU IUBESTE. II ESTE SCIRBA DE EL. AM VAZUT SI ASEARA PE UN FILMULET CUM SE STERGEA PE GURA SI OBRAZ CU SCIRBA.”

Fan MPFM: “Ha ha ha, Leana vrea să scape de prostalau. Ce tactica are Leana in ea. ,,Du-te tu primu ca o sa vin si eu calare pe unu din Februarie.”

Fan MPFM: “eu nu o inteleg de ce mai sta langa el daca nu simte nimic si il trimete afara. urat din parte ei.”