MPFM 4. Elena pare o adversara inversunata a limbii romane

Jocul propus de staf in editia de luni a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” le-a adus mari satisfactii celor care au acuzat-o pe Elena, de diverse lucruri, inca din prima saptamana a sezonului.

Desi a ajuns impreuna cu Lucian pana in finala competitiei care avea ca premiu o iesire la mall si un buget de cumparaturi venit din partea organizatorilor, Elena a comis mai multe greseli gramaticale, scrise pe tablite, care nu aveau cum sa le scapa vigilentilor fani ai emisiunii.

La intrebarea doamnei Mirela referitoare la numarul relatiilor pe care le-a avut afara, Elena a recunoscut ca numarul acestora s-a limitat la doua, uitand insa sa articuleze pluralul substantivului relatie.

Dobrogeanca a clacat si la intrebarea in urma careia se dorea aflarea cadoului preferat al ei. Atat ea, cat si Lucian, au raspuns ca Elena si-ar dori foarte mult un caine de rasa beagle insa ceea ce a aparut scris pe tablita a reprezentat o adevarata transcriere fonetica a numelui rasei canine.

Elena pare certata cu limba engleza, lucru evident dupa ce si-a exprimat dorinta de a petrece prima ei noapte de amor cu Lucian in celebrul oras american “Maiami” (Miami).

Antifanii au facut imediat legatura cu o alta gafa facuta de Elena pe parcursul acestui sezon. Intr-un bilet trimis actualului ei iubit, ea i-a scris lui Lucian ca “vreau un vitor inpreuna!”.