MPFM 4. Elena refuza sa se impace cu Lucian

Elena si Lucian au alcatuit unul dintre cuplurile cele mai spectaculoase ale acestui sezon. Multi au afirmat ca Elena se cunoste cu Lucian inainte de competitie, dovezi fiind nu numai faptul ca provin din aceeasi localitate, Medgidia, dar si pentru felul in care se comporta unul cu altul.

Indragostitul relatiei a fost tot timpul Lucian in timp ce Elena a fost mereu mai rezervata, felul in care isi trata iubitul trezind numeroase semne de intrebare.

Intr-un final, cei doi au hotarat, de comun acord, sa-si acorde o pauza care tinde sa se prelungeasca, in conditiile in care in poveste a inceput sa se implice si doamna Nagie, mama lui Lucian, care a afirmat in mai multe randuri ca fiul ei si Elena nu se potrivesc.

Lucian a incercat insa in ultimele zile sa o faca pe Elena sa se razgandeasca si sa reia relatia cu el. S-a lovit insa de refuzul acesteia dovedit inclusiv de felul in care a refuzat un sarut venit din partea lui Lucian.

“Facem pace? Hai sa lasam sentimentele sa curga!”, i-a spus el Elenei, in “”Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1. Elena nu s-a lasat induplecata de vorbele lui Lucian si i-a spus sa o lase in pace: “Nu conteaza ce sentimente am! Vreau sa vina de la sine, nu conteaza sentimentele pe care le am si le avem. Lasa-ma sa trec eu singura peste si sa simt eu ca pot sa vin fara remuscari la tine. Nu, te rog pleaca!”.