MPFM 4. Fan: Unii concurenti au devenit marionetele sustinatorilor!

A fost o zi dificila pentru apropiatii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Totul a inceput cu mesajul venit dinpre familia lui Elly referitoare la opozitia fata de relatia avuta de tanara cu Cristian.

Mesajul a fost unul surprinzator de vreme ce tocmai mama lui Elly venise cu ceva timp in urma la gard pentru a-si incuraja fiica sa-i acorde mai multa atentiue lui Cristian.

Si mai interesanta a fost reactia fanelor cuplului care, invitate in platoul emisiunii desfasurate in direct, au indraznit chiar sa sfatuiasca familia fetei sa nu mai intervina in relatia dintre Elly si Cristian.

Au fost momentele in care grupurile telespectatorilor neutri pur si simplu au explodat pe internet. Unele mesaje cu greu pot fi redate insa toate au acelasi mesaj: s-a mers prea departe cu manipularea concurentilor aflati in plina competitie.

Fan MPFM: “MAI OAMENI BUNI ACESTI COPII CAND MAI AU TIMP SA SE COMPORTE ASA CUM VOR? DEJA SUNT MARIONETELE SUSTINATORILOR.”

Fan MPFM: “SARACII COPII, LE FURA VIATA SI PERSONALITATEA.”

Fan MPFM: “OR SA AJUNGA ROBOTII LOR.”

Fan MPFM: “ASTEA AR FI IN STARE SA LA SCHIMBE CREERUL CU AL LOR.”

Fan MPFM: “Eu ma intreb cucoanele astea, n-or avea serviciu, copii, barbati acasa….nu se pregatesc si ele de sarbatori,sa le faca surprize placute celor dragi,sa-si faca treburile pe acasa se duc si se fac de tot rahatul in platoul ala, plang, se tanguiesc, se cearta, dau sfaturi si de multe ori ordine.”