MPFM 4. Fanii neutri critica obiceiul trimiterii cadourilor catre competitori

Cum era de asteptat, liderii clasamentului voturilor sunt campioni si la primit daruri din partea sustinatorilor. Cristian si Elly se simt foarte bine pentru atentia de care se bucura din partea telespectatorilor si nu se sfiesc sa arate acest lucru in fata caerelor video.

Cei doi indragostiti stau minute in sir sa examineze cadourile si acest lucru nu putea sa nu fie observat si de fanii neutri ai show-ului.

Telespectatorii care nu fac parte din grupul de sustinatori ai vreunui concurent au comentat destul de acid una dintre recentele reprize in care “cuplu de aur” al sezonului cerceta minutios cadourile proaspat primite.

Desi pe de-o parte inteleg faptul ca un numar atat de mare de cadouri ar coplesi orice concurent aflat in Casa MPFM de trei luni de zile, sunt si numeroase voci care dezaproba aceasta metoda prin care fanii isi fac simtita prezenta.

S-a facut imediat comparatia intre aceste reprize de “cadorisire” si pretentiile ulterioare prin care li se cer concurentilor sa fie mai atenti la sfaturile venite “din afara”.

Este acuzata ipocrizia telespectatorilor care dau dovada de fanatism care, teoretic le spun celor din Casa sa faca “asa cum simt ei” pentru ca in cazul aparitiei episoadelor de genul dezaprobarii familiei lui Elly a relatiei cu Cristian, fanii sa aiba tupeul sa o sfatuiasca pe concurenta sa desconsidere sfaturile venite de acasa.

Fan MPFM: “dar nici nu am spus ca ei ar fi de vina – asta e metoda subtila , cred sustinatorii , de ai determina sa faca ce isi doresc ei …mie nu imi place !”