MPFM 4. Fanii show-ului critica relatia dintre Elena si Lucian

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, indiferent de preferintele avute printre competitori, fac mereu front comun in a critica falsitatea, atunci cand ea este evidenta.

In sezonul trecut, era taxat orice “iesire in decor” a Oanei, cea mai teatrala prezenta a stagiunii. Acum Elena este cea care ofera suficient material celor cu spirit critic.

Dupa ce a format destul de repede un cuplu cu Lucian, dobrogeanca a inceput sa-si dea in petec prin dorinta sa evidenta de a epata si de se victimiza atunci cand nu este cazul.

Desi sentimentele lui Lucian se dovedeau a fi cat se poate de reale, Elena a decis in urma cu aproximativ o luna sa rupa relatia cu acesta, pretextand interventia doamnei Nagie, mama lui Luci, in relatia lor.

Au fost saptamani la rand in care Lucian a incercat sa o convinga pe Elena sa revina asupra deciziei.

Ultima gala saptamanala a insemnat si “caderea redutei”. Elena a acceptat sa se impace cu Lucian marturisind in direct chiar ca il iubeste mai mult decat ar fi crezut.

Inceputul acestei saptamani i-a gasit pe cei doi in plina relatie insa instantaneele surprinse de fanii emisiunii pun intr-o lumina nefavorabila relatia.

Comentariile apropiatilor emisiunii sunt de altfel extrem de graitoare pentru perceptia publicului asupra cuplului Elena-Lucia.

Fan MPFM: “Adormita mereu adormita numa somn ii provoaca Luci la Leana.”

Fan MPFM: “El nu are nici o vina, s-a indragostit, ea ar trebui sa fie sincera si sa i spuna ca nu-l place …pt ca mai rau il amageste si pare baiat bun.”

Fan MPFM: “Leana un sloi de gheata.”

Fan MPFM: “leana sta pe sistemul <<cand ai terminat sa imi spui>>. “

Fan MPFM: “ea casca mereu, e plictisita, e confuza, e impinsa de la spate sa-l pupe, e o rusine si pt. parinti ce fac.”