MPFM 4. Ionela este dezamagita de lipsa de reactie a lui Teodor

Teodor si Ionela formeaza cuplul MPFM4 in care toti apropiatii show-ului matrimonial considera ca partea feminina se face mult mai mult auzita decat cea masculina.

De altfel, Ionela s-a dovedit inca din primele zile de copetitie o fata care incearca prin toate mijloacele posibile sa-si impuna punctul de vedere in contradictie cu atitudinea lui Teo care s-a dovedit a fi cel mai rezervat concurent al acestui sezon.

Situatia cuplului a fost comentata chiar de mama lui Teodor nevoita sa vada zi de zi cum fiul sau se lasa dominat verbal de iubita lui.

Femeia a spus ca nu stie cu cine seamana Teodor, pentru ca nici ea, nici tatal lui nu este asa. Cu toate acestea, nu o deranjeaza situatia. “Ei o sa stea singuri”, a spus ea, adaugand ca o sa-si rezolve singuri eventualele probleme care vor aparea din cauza asta.

Calmul lui Teodor a atins, insa, limita pasivitatii intr-o seara. Ionela i-a pregatit cu sarguinta o surpriza romantica: i-a scris pe asfalt, cu petale de trandafiri, un mesaj de dragoste, chiar in fata casei “Mireasa pentru fiul meu”. Ea si mamele baietilor asteptau reactia lui Teodor, numai ca el… n-a observat deloc mesajul, ci a trecut in fuga pe langa el.

Mai in gluma, mai in serios, Ionela i-a spus ca s-a suparat pe el si ca nu-i va mai pregati niciodata vreo surpriza romantica. “Nu-ti mai fac nicio surpriza. N-o sa te mai surprind cu nimic. Daca tu te uiti pe pereti cand vii…”, i-a spus Ionela. “M-am grabit sa ajung la Ionela”, a motivat Teodor.