MPFM 4. Mama Cristianei sustine relatia fiicei ei cu Marian

Marian si Cristiana au format cel mai recent cuplu al sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu” chiar daca intre ei este o diferenta majora de varsta si Cristiana fusese implicata deja intr-o incercare de relatie in competitie, alaturi de Catalin.

In aceste conditii erau de asteptat reactiile venite dinspre apropiatii celor doi proaspat iubiti. Daca in privinta lui Marian, lucrurile sunt simplificate, prin lipsa unor parinti, nu acelasi lucru se poate spune despre familia Cristianei.

In urma cu cateva saptamani, sora mai mare a Cristianei, venita si ea la una dintre galele saptamanale, recunostea ca i-ar surade o apropiere intre Marian si Cristiana, simpli amici la acel moment.

Timpul a trecut, Marian si Cristiana au devenit un cuplu, si acest lucru este si pe placul mamei concurentei, invitata si ea in platoul emisiunii pentru a-si sustine fiica.

Aceasta spune ca ii place de Marian şi ca-i va sustine in relatie.

“Da, imi place de Marian. O sa-i sustin daca sunt facuti sa fie impreuna. Ii felicit pentru titlul de ‘mireasa’ şi ‘mirele’ saptamanii”, a declarat mama Cristianei in gala din aceasta seara de la “Mireasa pentru fiul meu”.