MPFM 4. Mirela Boureanu Vaida a debutat ca moderatoare tv alaturi de Cosmin Selesi

Mirela Boureanu Vaida si-a castigat notorietatea ca moderatoare a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” insa este cunoscut faptul ca este o mai veche cunostinta a salilor de spectacole si a camerelor tv.

Ambitioasa din fire, Mirela are o activitate bogata in teatru, muzica dar si in televiziune, devenita intre timp si locul in care si-a castigat cei mai multi fani.

Mirela Boreanu a acordat un amplu interviu site-ului a1.ro, printre temele abordate fiind debutul ei in televiziune dar si planurile pentru o cariera in avocatura pe care si le facea pe cand era liceanca.

“Avocat si reprezentantul Romaniei la NATO sau UE, ceva de genul acesta, atunci se auzea prima data de ele si mi se parea ceva extraordinar. Pe masura ce am urmat cursurile facultatii de Drept mi-am dat seama ca nu imi voi putea desfasura activitatea intr-un birou sau intr-o sala de judecata, asa ca am preferat scena fara mustrari de constiinta”, a declarat moderatoarea.Apoi, cu timpul a realizat ca are afinitati pentru cu totul alte domenii. Prima sa aparitie pe sticla a avut loc in adolescenta.

“Prima-prima aparitie la TV a fost in clasa a IX-a, la un post local din Iasi, cand trebuia sa cant live o melodie. Imi amintesc si acum ca s-a dat stop de cateva ori, din cauza faptului ca nu ma puteam aduna de emotie. Prima aparitie ca moderator TV a fost in toamna lui 2004, tocmai constat ca s-au implinit 10 ani de atunci si a fost alaturi de Cosmin Selesi, la carma unui matinal. Acolo am inteles ce inseamna live-ul, dar si multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai tarziu”, a adaugat Mirela Boureanu Vaida.