MPFM 4. Mirela Boureanu Vaida invitata de gala la show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA

Mirela Boureanu Vaida si-a castigat notorietatea in urma rolului de moderatoare a show-ului tv “Mireasa pentru fiul meu”. Toata lumea stie insa ca ea este o artista completa care atrage ropote de aplauze la fiecare reprezentatie.

Actrita la teatrul de Revista “Constantin Tanase”, Mirela este cunoscuta si datorita unei voci de invidiat, dovada fiind si participarea la ultima preselectie nationala Eurovision cand a fost cel mai votat concurent de catre public.

O vom putea urmari pe Mirela cantand sambata seara, incepand cu ora 20.30, in cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, show in cadrul caruia vor mai fi urmariti “la lucru” Lora, Rona Hartner, Maria Buza, Anda Adam, CRBL, Florin Ristei, Jorge si Pepe.

Ambitioasa Lora il va imita de data aceasta pe Bruno Mars, Florin Ristei s-a dat cu autobronzant toata saptamâna, ca sa se transforme in Corina, Pepe imbraca treningul si isi pune pe cap o bentita ca sa devina Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, iar cameleonicul Jorge va fi Faydee. Rona Hartner se imbraca in costum popular si va cânta moldoveneste precum Margareta Clipa, Anda Adam va intra pentru o seara in pielea lui Khaled, iar CRBL canta rap si incinge un dans provocator pe post de Jason Derulo. Nu in ultimul rând, Maria Buza isi pune palaria alba si sacoul cu paiete rosii ca sa se transforme in Nelu Vlad, fondatorul si compozitorul formatiei Azur, si sa interpreteze celebra piesa “Cenusareasa”.

Invitatul special al serii va fi Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, care se va transforma in Cher si va canta “If I Could Turn Back Time”.

De asemenea, momentul extra-concurs va fi sustinut in aceasta gala de Maria Buza, Anda Adam si Florin Ristei, care ii vor imita pe cei de la L.A., cu piesa lor celebra acum 14 ani, “Ochii tai”.