MPFM 4. Mirela Boureanu Vaida: Lumea crede ca am nascut aici, in direct!

La “Mireasa pentru fiul meu” se intampla si evenimente mai putin prevazute astfel incat moderatoarea Mirela Boureanu Vaida are un rol foarte important in detensionarea situatiei.

Mirela a incercat sa glumeasca si pe seama evenimentele nefericite din emisiunea de marti, la capatul careia Roxana a solicitat asistenta medicala dupa ce durerile de rinichi devenisera insuportabile.

Mirela a intrebat-o pe concurenta daca se simte mai bine fata de ziua precedenta, glumind pe seama unor titluri aparute in presa care dadeau de inteles ca echipele medicale venite in Casa de la Stefanesti fusesera solicitate pentru a asista sarcina moderatoarei emisiunii.

“Ce faci Roxana, esti bine? Te intreb, nu de alta, dar stii ce este in presa? Soc, au apucat-o durerile in direct. Mirela Boureanu Vaida a chemat ambulanta. Cand dai click, vezi ce s-a intamplat, ca o concurenta are probleme, nu eu. Dar lumea crede ca voi mi-ati fost moase si am nascut aici in vazul lumii, ceea ce nu-i exclus. Asa ca, Roxana, trebuia sa te intreb ce faci, cum te simti, sa stea linistita lumea care te-a vazut ieri luata cu ambulanta”, a spus, in gluma Mirela Boureanu Vaida.

“Mai trebuie sa merg sa fac un control. Nu se stie ce am, dar sunt bine. Nu mai am dureri”, a spus Roxana.