MPFM 4. Mirela Boureanu Vaida, uimita de comportamentul concurentilor

Sezonul al patrulea al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” n-a avut darul de a se impune in inimile apropiatilor acestui fenomen, in foarte putine momente competitorii reusind sa ridice cota de interes la nivel ul stagiunilor precedente.

Mai mult decat atat, actualii locatari ai Casei de la Stefanesti se intrec in a face gesturi care atrag dezaprobarea nu numai a telespectatorilor fideli dar chiar si a moderatoarei Mirela Boureanu Vida.

Ultimele astfel de ispravi ale concurentilor sunt legate de vizibila deteriorare a canapelei. Acestia au crezut ca este potrivit sa deseneze pe husa canapelei inimioare si diferite mesaje prin care sa-si demosntreze sentimentele avute unii fata de altii.

Si-au scris numele si au desenat inimioare pe tesatura. Mirela Boureanu Vaida a incercat sa le inteleaga gestul, insa a ramas uimita de ce au putut face.

“Nu e evident ca nu se mai duce? Nu e ca si cum ai scrie cu creta pe tabla. Vorbiti serios? Pe canapea faceti inimioare si desenati cu pixul? Asa faceti si acasa? Nu mai am cuvinte. Cum va asterneti asa dormiti. Ganditi-va ca lucrurile astea se vad si acasa”, a spus Mirela Boureanu Vaida la “Mireasa pentru fiul meu”.

Madalina si Roxana si-au scris numele pe canapea cu pixul. Se pare ca si ceilalti concurenti sunt vinovati pentru degradarea mobilei din casa “Mireasa pentru fiul meu”. Au desenat inimioare si au tinut ca sentimentele lor sa ramana impregnate in tesatura husei.