MPFM 4. Mirela Boureanu Vaida: Va dau o veste proasta!

Cea mai proasta veste primita de concurentii sezonului al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fost data chiar de Mirela Boureanu Vaida, in timpul emisiunii desfasurate in direct.

Doamna Mirela i-a anuntat pe locatarii Casei de la Stefanesti ca saptamana viitoare va fi ultima in care va sta la pupitrul de prezentatoare, inainte de a pleca in concediu pre-natal.

Chiar daca intre ei mai exista disensiuni, concurentii patreaza, in unanimitate, un respect deosebit si o simpatie sincera fata de cea care face mai usoara viata concurentilor MPFM, de aproape trei sezoane si jumatate.

Mirela Boureanu Vaida va fi inlocuita la “Mireasa pentru fiul meu”, timp de doua luni, de catre Andreea Mantea. Concurentii au fost suparati in editia de astazi, din cauza ca ea va pleca. “Suntem tristi ca dumneavoastra plecati!”.

Cand i-a vazut asa de abatuti, Vaida i-a bucurat spunandu-le ca saptamana viitoare va prezenta in continuare a doua parte a emisiunii, iar Andreea Mantea prima parte. “Va dau o veste proasta! Voi fi si saptamana viitoare aici! Andreea va prezenta dimineata, iar eu dupa-amiaza ca sa se obisnuiasca si ea cu voi!”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, marti, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.