MPFM 4. Moment dramatic in timpul ultimei gale saptamanale in urma caruia toti concurentii au izbucnit in plans

Telespectatorii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o gala saptamanala cu adevarat speciala in care materialele dezbatute au avut parte de urmari imediate.

De mult timp nu au mai curs atat de multe lacrimi in timpul unei emisiuni desfasurate in direct, aproape toti cei prezenti in platou fiind profund sensibilizati de povestea de emotionanta de viata a lui Cristian.

Producatorii show-ului au trimis o echipa la bunica adoptiva a lui Cristian, femeia care l-a crescut mult timp. Din pacate, batranica afla vesti despre Cristian doar prin interemdiul vecinilor care urmaresc zilnic “Mireasa pentru fiul meu”, in conditiile in care ea nu este conectat la cablu tv.

“I-a parasit tatal lor in gara la Videle. Si erau mici si tipau! Ce tipau! Plangea lumea!”, a povestit bunica adoptiva a lui Cristian. “Cristinele, te uiti la mamaia? Mi se rupe sufletul de dorul tau!”, a mai spus ea. Dupa ce materialul cu batrana a fost difuzat, Cristian a inceput sa planga. La fel au facut si alti concurenti, care nu si-au mai putut stapani lacrimile.

Acum, Cristian spune ca nu vrea sub nicio forma sa-si vada mama.