MPFM 4. Raluca departe de forma din debutul sezonului: slaba si cu cearcane

Fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, mereu in cautare de senzational, au gasit un nou subiect de dezbatere pe grupurile dedicate.

In colimator, de aceasta data, este luata Raluca, ramasa singura in competitie dupa ce iubitul ei, Flavius a parasit Casa de la Stefanesti, impreuna cu mama sa.

La inceputul sezonului Raluca era vazuta drept una dintre cele mai sexy concurente ale stagiunii. Se pare insa ca ultima perioada si-a lasat amprenta destul de serios asupra aspectului fizic al Ralucai.

Apropiatii emisiunii au observat ca a slabit foarte mult ajungand aproape de nerecunoscut.

In dese randuri refuza sa manance inecandu-si gandurile in tutun, lucru care au dus inclusiv la aparitia unor cearcane serioase nedemne pentru una dintre cele mai frumoase fete ale sezonului.

Ramane de vazut ce se va intampla in continuare cu Raluca in conditiile in care si-a cerut eliminarea de mai multe saptamani, momentan demers ramas fara succes din cauza voturilor fanilor.

Fan MPFM: “Ajutati-o sa plece nu o mai tineti k se inrautateste situatia ei nu prea manak doar fumeaza nu are nimeni dreptu sa o tina departe d iubirea ei.”