MPFM 4. Roxana a fost asistata medical dupa o criza de rinichi

Sezonul 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” nu se gaseste chiar in cel mai lipsit de tensiune moment al lui. Desele conflicte si stresul cauzat de numeroasele schimbari de situatie din competitie incepe sa faca victime printre concurenti.

Nu au trecut foarte multe zile de cand Raluca a acuzat o prelungita stare de rau dupa momentele emotionante provocate de vizita lui Flavius la gardul Casei de la Stefanesti. Totul a culminat insa pe parcursul zilei de marti cand s-a apelat la ajutorul echipajelor medicale, de aceasta data pentru a o ingriji pe Roxana.

Pe parcursul emisiunii desfasurate in direct Roxana s-a simtit foarte rau si, desi la un moemnt dat i-a asigurat pe cei din jur ca nu este nimic serios, s-a dovedit ca problemele de care sufera nu sunt unele care pot fi neglijate.

“Am o criza de rinichi. Am mai trecut o singura data prin asta si pot spune ca am dureri groaznice. O sa trec cu bine peste. Sper sa ma simt mai bine”, a spus Roxana.

“Poate ca te simti mai bine pentru ca nu mai stai in pat si te afli cu noi aici. Putem sa chemam o ambulanta, nu este nici trafic la ora asta, va ajunge repede. Nu trebuie sa se sperie ai tai. Cel mai bine ar fi sa vina ambulanta pentru ca oricat de mica ar fi o problema, ea trebuie rezolvata. ii rog pe colegii mei sa o cheme”, a spus Mirela Vaida.

La cateva minute dupa, o echipa de medici a intrat in casa “Mireasa pentru fiul meu” si i-au adminstrat Roxanei o perfuzie.