MPFM 4 SEPTEMBRIE. Gina: Cand m-am trezit, Oana era peste Laur

Chiar daca in momentul destainuirilor facute de Oana referitoare la partidele de sex avute cu Laur in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”, ceilalti competitori s-au ferit sa comenteze subiectul, incep sa apara marturii care descriu cele intamplate, la cateva zile dupa finala sezonului.

Surprinzator, acestea vin chiar de la Gina, concurenta care de-a lungul celor 12 luni, s-a dovedit a fi cea mai tacuta dintre persoanele prezente in Casa.

Intr-o declaratie anterioara Alin afirmase ca el si Gina au fost martori la una dintre partidele de sex dintre Oana si Laur.

Provocata de cei doi implicati, Gina a decis sa detaliile scenei la care participare fara voia ei.

Gina a dezvaluit, miercuri, ca a fost martora uneia dintre partidele de amor ale celor doi, oferind detalii amanunţite: “Vrei sa spun ce am vazut? Chiar vrei sa spun? Inainte sa probam rochiile de mireasa, tu erai in pat, aprima data, si Oana era jos, langa tine, in genunchi…s-a auzit cureaua si de-asta m-am trezit. M-am pus inapoi sa dorm si iar m-am trezit. Atunci, Oana era peste tine, Laur!”
Andrei, Cristina, Mariana, Grigore au intarit spusele lui Alin si ale Ginei si au spus ca acestia puteau face sex, profitand de un amanunt tehnic care a scapat echipei emisiunii.

“Au inchis usa si au spus: «Hai, s-o facem ca acum putem». in camera galbena a fost o singura camera. In momentul in care Andrei si Cristina se cearta camera se intoarce si ei au avut timp sa face orice. Te bate Dumnezeu, Oana! Tu ai recunoscut si acum nu negi?”, au spus acestia.

Sursa stire: spynews.ro