MPFM 5 DECEMBRIE 2014. Danut nu este de acord ca iubita lui sa arate compasiune celorlalti competitori

Danut si Carmen sunt cel mai nou cuplu al sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu”. Cei doi au flirtat mai bine de doua luni insa acum au decis sa-si dea frau liber sentimentelor.

Si cum cuplul lor trebuia sa aiba un “purtator de cuvant”, acesta este, cum era de asteptat, Danut. Concurentul in varsta de 32 de ani a declarat in numeroase randuri ca viata i-a oferit suficient de multe incercari pentru ca sa se considere un baiat foarte matur.

Este si motivul pentru care a simtit nevoia de a lua o pozitie radicala in privinta unui episod care a avut-o pe Carmen printre protagoniste.

Danut de la “Mireasa pentru fiul meu” s-a declarat nemultumit de compasiunea aratata de Carmen fata de colegele de competitie! De aici pana la un adevarat scandal a fost doar un pas.

Danut isi doreste ca iubita lui, Carmen, sa lege cat mai putine prietenii cu fetele din casa “Mireasa pentru fiul meu”. Concurentul si-a spus dorinta in public si de aici a inceput scandalul.

“Este treaba ei daca vrea sa fie ajutata de fete. Poate veni la mine sa o ajut. Nu este bine sa te duci sa te milogesti de persoane. Cum nu este OK sa te duci si sa stai pe capul cuiva atunci când este suparat. Poate ca el nu vrea sa te asculte”, a spus Danut.

“Nu cred ca Danut se refera la mine. Mi-a facut bine discutia cu ea”, a spus Cristiana, aceasta fiind ultima pe care Carmen a compatimit-o.
Carmen nu a vrut sa comenteze, insa sustinatorii aflati in platou nu au fost de acord cu atitudinea lui Danut. Intreaga discutie in video de mai sus.