MPFM 5 IANUARIE 2015. Mama lui Danut regreta cuvintele spuse de Craciun

Majoritatea fanilor show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” sunt de parere ca Danut si Carmen sunt cei doi concurenti ai acestui sezon care au format un cuplu in primul rand datorita insistentei sfaturilor venite din afara Casei si mai apoi datorita sentimentelor profunde dintre ei.

Nu doar telespectatorii MPFM si-au dorit un cuplu rival pentru relatia dintre Cristian si Elly ci si mama lui Danut, cea care a transmis mai multe mesaje prin care isi clama sprijinul pentru alegerea fiului ei.

In preajma Craciunului a fost auzita spunand lucruri cu destula gravitate in momentul cand si-a acuzat propriul copil de problemele existente in cuplu, in acelasi timp laudand-o pe Carmen pentru felul ei de a fi.

Nu au trecut insa decat cateva zile si impresia Dorinei, mama lui Danut, s-a schimbat radical in ceea ce priveste relatia fiului ei.

Intr-un mesaj transmis prin intermediul unei apropiate a emisiunii, ea l-a incurajat pe fiul ei cum nu o mai facuse de la debutul sezonului.

Totodata a lansat un atac destul de acid la adresa lui Carmen de care se simte foarte dezamagita pentru felul in care a provocat despartirea de Danut dar si de felul in care s-a schimbat din punct de vedere comportamental, in ultimele saptamani.