MPFM 5 NOIEMBRIE 2014. Andrei s-a apucat de desenat icoane

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si-ar dori ca Oana sa fie cel mai votat concurent al sezonului

Andrei este cel mai mediatizat concurent al sezonului precedent de “Mireasa pentru fiul meu”. Alaturi de Cristina au fost unul dintre cele doua cupluri care s-au casatorit in finala si, la doua luni de la eveniment, sunt mai fericiti ca oricand.

Toata lumea familiara cu reality show-ul moderat de Mirela Boureanu Vaida i-a cunoscut si latura artistica. Andrei este un foarte bun desenator, in mai multe randuri incantand-o pe Cristina cu imagini extrem de artistice.

La finalul sezonului estival Cristina isi poza iubitul in timpul lunii de miere insa acum a venit vremea ca sa-l surprinda in imagini care scot in evidenta talentul lui Andrei.

Cristina, mandra tare de sotul sau, l-a fotografiat pe Andrei in timp ce desena o icoana. Daca pana acum desena tot felul de lucruri pentru aleasa lui, atunci cand se afla in competitie, ei bine, in afara casei pare sa se fi reprofilat. Ba mai mult, in emisiune fostul concurent povestea ca este tatuator de profesie, Andrei pare sa fi incercat ceva diferit. De la desenatul trupurilor, acesta a trecut la pictat de icoane.

Sursa foto: spynews.ro