MPFM 5 SEPTEMBRIE 2014. Mama lui Laur: Nu o mai am la inima pe Oana!

Oana si Laur nu au parte de liniste nici dupa finala sezonului al treilea al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. Chiar daca intre ei sunt sentimente de dragoste, acest lucru nu este valabil si pentru familiile celor doi.

Finala emisiunii a reprezentat un adevarat “camp de batalie” intre cele doua familii care au aparut mai degraba in ipostaza unor mari dusmani decat a unor care ar urma sa se inrudeasca datorita unei eventuale casatorii intre Oana si Laur.

Asa cum era de asteptat, fiecare parinte si-a sustinut copilul considerand ca vina lui este mai mica decat a celuillat.

Desi acuzele au fost reciproce, “vedeta” serii a fost Liliana, mama lui Laur, cea care s-a simtit jignita de mama Oanei, inca de la primii pasi facuti in platoul finalei.

Lavaliera si microfoanele de fond au surprins atacurile verbale ale Lilianei, decisa sa nu aiba niciune fel de comunicare cu parintii Oanei.

Liliana: “Eu nu stiam din ce familie provine aceasta fata. Mai oameni buni, in primul rand Oana are 26 de ani, nu a fost minora si nu a fost violata. Cand a fost in Italia la baiatul acela, nu stia ce facea? Cand ati lasat-o in Italia era fata mare?”, a fost una dintre putinele replici adresate in mod direct catre familia venita de la Bacau.

Declaratiile ei ulterioare au fost la fel de acide.

“Viorel este un om fericit ca ascapat de Oana.”

“Nici eu nu o mai am la inima pe Oana, stai sa vedem cum se adapa. Crede ca nu vom discuta?
Laur vroia sa tac. Pai ce ma calcau in picioare pe mine niste analfabeti?”

In discutie a intrat si tatal lui Laur care, intr-o pauza a finalei i-a spus fiului ce durere are in suflet: “Ne uitam la tine cum esti tart pe jos, terfelit prin noroi.”

Finalul incendiar i-a revenit insa tot doamnei Liliana mai decisa ca oricand sa respinga o comunicare cu parintii Oanei.

“Cand traiesti cu prosti care cred ca insuratoarea este telul vietii, devii ca ei.”

“Noi nu suntem servitorii lor. Daca crede Oana ca a gasit prosti se inseala. Poate doar pe tine te-a pacalit ca te-a mintit prea mult.”