MPFM 6 IANUARIE 2015. Va fi Madalina urmatoarea tinta a jignirilor lui Catalin?

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” au pornit pe retelele de socializare noi atacuri asupra unuia dintre concurentii sezonului 4.

Dupa Catalin, a venit randul Madalinei, iubita acestuia, sa fie pusa la colt de telespectatori. Acestia taxeaza afirmatiile Madalinei care se simte din ce in ce mai marginalizata de fetele alaturi de care, nu pana demult, formase cea mai vesela gasca existenta vreodata in Casa de la Stefanesti.

Desi se vrea o victima a actualei stari de tensiune din Casa, Madalina este vazuta de majoritatea fanilor MPFM4 ca principala vinovata de izolarea la care este supusa de Roxana, Simona si Elly.

Chiar daca iubita lui Catalin nu a aruncat niciodata vorbe grele la adresa fostelor sale prietene, cea mai mare vina a ei este atitudinea rezervata din momentele in care Catalin le jigneste pe fete.

In cazul ei tacerea este considerata cel mai bun raspuns la acuzele Roxanei si Simonei referitoare la faptul ca Madalina s-a schimbat foarte mult pe parcursul ultimei luni.

Mai mult decat atat, cei din afara Casei cred ca insasi Madalina va fi urmatoarea victima a lui Catalin, in momentul in care se va plictisi sa le tot atace pe Roxana si Simona.