MPFM 6 OCTOMBRIE 2014. Elena ironizata de Simona in fata moderatoarei Mirela Boureanu Vaida

Scena plina de tensiune in timpul emisiunii de luni, 6 octombrie, a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a adus in discutie in care grupul “divelor” dezbatea subiectul titlului de “mireasa a saptamanii” in care protagonistele principale au fost Cristiana si Elena.

Cristiana a concluzionat ca prima detinatoare a titlului, Raluca, a fost preferata datorita comportamentului ei discret, apoi Elena “a detronat-o” datorita faptului ca a spus intotdeauna deschis ceea ce crede si la final distinctia i-a revenit lui Elly datorita povestii de dragoste dintre ea si Cristian.

Elena a ripostat la aceasta ultima parte, afirmand ca Elly a fost aleasa “mireasa saptamanii” doar pentru ca ea facuse anterior cateva remarci negative la adresa ei si a lui Cristian.

Aceasta replica a Elenei a fost ironizata in timpul emisiunii desfasurate in direct, de Simona, prietena lui Elly spunandu-i acesteia “sa-i spuna sarumana Elenei” pentru “ajutorul” dat.

De la aceasta remarca pana la o adevarata cearta nu a mai fost decat un pas. Tensiunea a ajuns pana in momentul in care, intr-o pauza de publicitate, Elena a amenintat-o pe Simona cu repercursiuni daca mai continua sa o ironizeze.

Agitatia a continuat si dupa reluarea emisiunii, in momentul in care Mirela Boureanu a fost deranjata de tonul sfidator pe care vorbea Elena. Chiar daca concurenta si-a justificat atitudinea prin faptul ca nu se simtea bine, scena a lasat un gust amar nu numai celor prezenti in platou ci si telespectatorilor de acasa.