MPFM 7 IANUARIE 2015. Elly si Cristian au initiat un concurs cu tenta erotica

Ultima luna a adus situatii neprevazute pentru sezonul al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Certuri si impacari, prietenii transformate in dusmanii si tensiuni care in unele momente au atins cote neprevazute.

Doi concurenti par insa a face nota discordanta in tot ceea ce se intampla in Casa. Este vorba despre Elly si Cristian, in acest moment, cel mai votat cuplu al stagiunii.

Cei doi isi traiesc frumoasa poveste de dragoste fara a tine seama de parerile colegilor de competitie sau a sfaturilor venite din afara Casei.

Se pare insa ca nu si fara a deranja o parte a familiei concurentei. Elly si-a scos, din nou, familia din sarite cu comportamentul ei. Testul ei si al lui Cristian, de a se saruta in continuu, o ora a fost vazut si de familiile celor doi.

Elly si Cristian nu-si mai pot tine sentimentele in frau si au lansat un concurs la “Mireasa pentru fiul meu”, care nu a fost deloc pe placul parintilor concurentei. Cei doi si-au propus sa se sarute o ora incontinuu, comportament pe care parintii fetei l-au taxat imediat.

“Gandeste-te ca se uita si fratele si tatal tau la televizor. Ma dezamageste comportamentul tau”, a rabufnit mama lui Elly, temandu-se, cel mai probabil, ca fiica se se apropie, incet, dar sigur catre incalcarea regulei 25 care interzice relatiile sexuale intre concurenti.