MPFM 7 IULIE 2014. ANDREI catre VIOREL: Nu simti nimic pentru Laura!

Nominalizarile de la ultima Gala au insemnat debutul unor noi conflicte in Casa. Andrei l-a propus pe Viorel sa iasa din competitie, lucru aparent surprinzator pentru fanii acestei emisiuni.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida i-a solicitat lui Andrei sa-si justifice noua optiune moment in care galateanul, dialogand prin telefon cu Viorel, aflat in vacanta la Bodrum, i-a aruncat acestuia mai multe acuze, argumentate de concluzii stranse in ultimele saptamani.

– Cate momente de dragoste ati avut? Nici unul. Cate mesaje ati avut ca nu comunicati si ca nu este nimic intre voi? La greu.

– Viorel suntem aici in emisiune sa ne aratam adevarata fata. Nu am venit aici sa ne eschivam. Sau ti-ai dat seama ca nu a iesit bine cu Oana si incerci cu Laura?

– Acum o da ca am fost mai violent decat el. Ba saracule vezi ca eu te-am scos pe tine si ar trebui sa-mi pupi mana. Eu te-am scot din toate astea si ti-am dat o imagine ca nu aveai niciuna si putere cand nimeni nu era langa tine, nici Raymond si nici nimeni.

– Acum m-am hotarat. Votati Viorel sa iasa. Mesaj catre spartani si amazoane.

– El era pur si simplu varza. Eu ii spuneam Oanei sa nu-l mai faca de cap pe Viorel ca nu este violent. Eu nu am dat in el niciodata. Raymond a dat in mama lui. Sa fim seriosi. Eu am fost langa el. Sa nu-mi spuna mie acum ca daca am o parere despre el este gresita. Asta este ceea ce arati. Nici sustinatorii tai nu cred in tine. Nu simti nimic pentru Laura. Niciodata nu ai simtit!

Sursa foto: Captura Antena 1