MPFM 7 NOIEMBRIE 2014. Constantina si-a indeplinit un mare vis

Constantina a fost aleasa “mireasa sezonului” 3 al reality show-ului datorita voturilor venite din partea telespectatorilor.

A afirmat insa in mai multe ocazii ca o alta mare dorinta a sa este sa se implineasca profesional. In momentul in care a iesit afara din Casa de la Stefanesti, Constantina s-a apucat de cursuri de cosmetica tinute de renumita Mirela Vescan.

A fost o perioada grea dar fascinanta in viata fostei concurente de la “Mireasa pentru fiul meu”, momentul examenului final fiind astepta cu nerabdare de Constantina.

Eforturile acesteia au dat insa rezultatele scontate. Raymond a postat pe contul sau de socializare mai multe fotografii in care iubita sa apare cu diploma in mana. Ambii sunt mandride reusita si s-au pus deja pe petrecut. Asadar, in aceasta seara, Constantina le-a dat fanilor vestea cea mare. “In sfarsit! De cand asteptam! Sa fie intr-un ceas bun!”, a scris una dintre prietenele virtuale.

“Tinuta este make up artist. Astazi am petrecut un pic”, a scris Raymond pe contul de socializare, mandru de reusita Constantinei.

Sursa stire: spynews.ro