MPFM 8 DECEMBRIE 2014. Catalin s-a indragostit de Madalina!

Cine spunea ca sezonul al patrulea al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” este unul prea lipsit de spectaculozitate este contrazis zilnic de evenimentele care se petrec in Casa de la Stefanesti.

Un eveniment cu totul neasteptat i-a uimit pe toti competitorii. Catalin si Madalina au format in week-end un cuplu despre care ambii spun ca este doar rezultatul sentimentelor curate si nu al unor strategii.

Chiar daca in urma cu doua saptamani jignirile lui Catalin adresate Madalinei fusesera subiect de material, in emisiunea de luni Catalin a aparut in fata telespectatorilor mai emotionat ca oricand.

“M-am indragostit de o fata blonda! De vreo 3 saptamâni, parca o vad altfel. Mama ei o sa vada ca n-o sa-mi bat joc de fata ei. E o fata frumoasa, ma accepta asa cum sunt si ii plac glumele mele. N-o sa mai zic lucruri la nervi. Sunt emotionat. Nu conteaza parerea mamei, chiar daca n-ar fi fost de acord, eu tot cu ea as fi. E prea dulce ca sa-i fac ceva rau”, a declarat el, luni, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.