MPFM 8 IANUARIE 2015. Cristiana s-a certat cu mamele din competitie

Show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” devine pe zi ce trece un adevarat camp de lupta in care toata lumea ataca pe toata lumea, cu sau fara motiv.

Desi personal nu isi dorea acest lucru, Cristiana a fost si ea luata in colimator. Cele care s-au aratat nemultimite de comportamentul Cristianei au fost mamele prezente in emisiune, cu un plus pentru doamna Maria, mama lui Nicolae.

Ciudat este faptul ca, pana de curand, intre Cristiana si grupul mamelor era o relatie foarte buna, declaratia surprinsa de camerele video din Casa, in timpul unei pauze de publicitate, fiind una total surprinzatoare.

Mamele sunt suparate pe concurenta pentru ca si-a schimbat atitudinea si, in ultimele zile, prefera sa stea alaturi de grupul ei de prietene.

“Are sapte fete pentru ca nu mai sta cu noi, nu mai discuta cu noi. S-a retras in grupul celalalt pe care spunea ca nu-l accepta”, a spus doamna Maria la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Nu-mi vine sa cred. Hoata si cu sapte fete. Nu credeam niciodata ca o sa se ajunga asa. Ma dor foarte mult chestiile care se intâmpla”, a replicat Cristiana.