MPFM 9 IANUARIE 2015. Danut: Carmen a dictat in relatia noastra!

In sezonul 3 al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” petrecerea de Revelion 2014 adusese cu sine si un gen de compromis intre taberele considerate adverse, la acel moment.

Pentru o perioada destul de lunga de timp, nu s-au mai auzit certuri in Casa desi erau consacrate rivalitatile dintre concurenti, din acea perioada.

Din pacate, in aceasta stagiune, treburile au stat complet diferit. Primele zile ale anului 2015 au adus in Casa o stare de tesnsiune de neimaginat cu cateva saptamani in urma.

Catalin duce un adevarat razboi verbal cu Simona si Roxana, mamele au dojenit-o pe Cristiana pentru ca “s-a schimbat in rau”, Elena a luat pozitie fata de colegele de competitie pentru presupusa lipsa de respect demonstrata fata de mame si, in primul rand, Danut si Carmen au purtat o cearta cu accente dure care s-a soldat cu despartirea definitiva acuplului.

Cum era de asteptat pentru multi cunoscatori ai fenomenului MPFM, Danut se considera o victima a despartirii de Carmen.

Vrea sa para baiatul indragostit, parasit de iubita, toate declaratiile sale creionand imaginea unui om suferind.

Danut: “Eu am un scut acum, nimeni nu ma poate penetra in momentul asta…sunt impenetrabil..asa ca puteti trimite cate mesaje vreti!”

Si mai interesanta este insa fraza prin care Danut descrie scurta sa relatie din Casa de la Stefanesti: “in relatia noastra, Carmen a dictat! am format cuplu si ne-am despartit cand a vrut ea.”

Declaratie surprinzatoare, ar spune unii, de vreme ce Danut, unul dintre “veteranii” acestui sezon a parut genul de baiat care nu se arunca “orbeste” intr-o relatie, fara a avea certitudinea ca el este cel care detine controlul.