MPFM 9 OCTOMBRIE 2014. Catalin si Cristiana s-au despartit dupa mai multe episoade tensionate

Foarte multi fani ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” vad in cuplurile formate in sezonul 4 MPFM unele premature si, in majoritatea cazurilor, facute din complezenta sau interes.

Chiar si in aceste conditii, relatia dintre Catalin si Cristiana era vazuta drept cea mai naturala din actuala stagiune. Au fost vazuti inca de la inceput drept cuplul perfect insa timpul avea sa contrazica aceste opinii.

Dupa cateva discutii in contradictoriu, cei doi concurenti au decis sa puna punct scurtei lor relatii, in primul rand, din cauza diferentelor evidente de mentalitate.

Catalin a pus punct relatiei cu Cristiana, fiind foarte deranjat de faptul ca tanara nu-i arata ca tine la el. Baiatul i-a reprosat ca nu simte nimic pentru el, spunand ca-l considera un papagal, disperat sa-si gaseasca o iubita.

“Noi nu am fost niciodata un cuplu. Am facut-o numai ca sa dam bine la televizor. Striga fraierul peste gard. Sa-si caute in alta parte papagalul. Ele asa cred despre noi. Toate fetele cred despre noi ca suntem niste fraierici care nu suntem in stare sa ne facem o relatie afara. M-am dus la ea doua luni si degeaba. Ma crede fraier? Sunt foarte dezamagit”, a declarat Catalin la Antena 1.

Tanara a spus ca despartirea este una definitiva si ca ea a preferat sa-l cunoasca inainte de a lua o decizie: “Eu am 19 ani, eu nu vreau sa ma grabesc. Vreau sa plecam de aici impreuna, sa o luam de la zero. Nu vreau ca mai tarziu sa ma dau cu capul de pereti ca m-am grabit. Noi trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne spune ce ne deranjeaza unul la celalalt, dar intr-un mod frumos. Sunt 100% convinsa ca nu va mai fi nimic intre noi”.

Mama lui Catalin este foarte dezamagita de situatia in care se afla cei doi, insa spune ca numai ei pot lua aceasta decizie.

“El vrea o fata care sa fie numai cu el, care sa se uite in ochii lui si care sa simta la fel ca el. I-am spus sa aiba rabdare, dar el a simtit o raceala din partea ei. Am observat ca nu se uita in ochii lui si ca-l cam evita. Ceea ce vrea el, asa sa faca”, a spus femeia.