MPFM. Andrada recurge deja la inchisul lavalierelor

Noii concurenti, intrati in Casa de la „Mireasa pentru fiul meu” au fost deja luati „in primire” de telespectatorii fideli ai acestei emisiuni.

S-au format grupuri de simpatizanti dintre care cel mai consistent este al Andradei, cunoscuta si sub pseudonimul de Clopotica insa, cum era si normal, nici ea nu dice lipsa de antifani.

De vreme ce Andrada isi controleaza la maxim evolutia din timpul emisiunilor desfasurate in direct, antifanii ii pandesc greselile prin intermediul programului Antena Play.

Este cazul si episodului in care Andrada si-a inchis lavaliera pentru a-i transmite Lauricai anumite mesaje pe care si le-a dorit secrete.

„Semn de perversitate” au spus unii, „predispusa la minciuni” au completat altii insa cert este ca Andrada nu este pe un trend ascendent in aceasta emisiune.

Aceste comentarii vin la doar o zi distanta de cand Andrada a fost comparata cu partile negative ale Oanei MPFM3, interesant fiind remarca: „daca un concurent va incalca regula 25 in acest sezon, atunci sigur va fi Andrada.”