MPFM. Andreea Mantea, la fel de sexy si in postura de gravida

Dupa decizia Mirelei Boureanu Vaida de a a lua o pauza binemeritata, cu ocazia fericitului eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei luni, nasterea primului copilas, s-au vehiculat mai multe pentru persoana care va ocupa temporar functia de moderatoare a show-ului “Mireasa pentru fiul meu”.

“Castigatoare” a fost Andreea Mantea, o alta cunoscuta gravidutza din showbiz-ul romanesc, fosta “burlacita” dorindu-si foarte mult sa eperimenteze aceasta noua oportunitate profesionala.

Timpul trece insa si pentru ea si sarcina ei devine din ce in ce mai vizibila fara insa a stirbi in vreun fel farmecul actualei prezentatoare MPFM.

Astazi, Andreea Mantea a fost imbracata intr-o rochie de culoarea verde, extrem de mulata ce scotea sarcina si mai mult in evidenta.

Insarcinata in 5 luni, Andreea Mantea nu s-a dat in laturi de la un dans alaturi de colegii ei de la “Mireasa pentru fiul meu”. Andreea Mantea este in continuare o femeie foarte atragatoare, iar pe chipul ei se vede cat de fericita este. Andreea Mantea este insarcinata in 5 luni, iar ea o sa aduca pe lume un baietel pe care ea si iubitul ei, Cristi Mitrea il vor boteza David.