MPFM. ANDREI REGRETA CA NU MAI ARE UN PRIETEN DE SUFLET IN CASA

Inaintea finalei saptamanale s-au purtat mai multe discutii intre concurenti referitoare la persoana care va urma sa fie nominalizata pentru eliminare.

Favorita la nominalizari era Corina, lucru care, de altfel, avea sa devina realitate. Dupa iesirea din competitie a lui Traian, frumoasa blonda i-a rugat pe toti cei ramasi in Casa sa o ajute sa-si urmeze iubitul, afara.

Doi dintre concurentii care nu au raspuns pozitiv dorintei frumoasei blonde, au fost Andrei si Laur, interesant fiind si dialogul dintre acestia.

Andrei: “Toata casa o s-o puna pe Corina.”

Laur: “O pune toata Casa si daca la vot nu iese, tot degeaba. Da tu pe cine pui?”

Andrei: “Eu? Nu stiu, da tu pe cine pui?”

Laur: “Nici eu nu stiu.”

Andrei: “Da e de ras. Este ca si cum as avea un deja vu invers.”

Laur: “Pe mine nu m-a nominalizat nimeni. Doar Viorel de doua ori. In primul rand pentru asta o sa-l nominalizez.”

Continuarea a fost insa foarte interesanta in contextul in care Andrei a marturisit ca nu mai are niciun prieten de suflet in Casa si ca, din acest motiv, pentru el nu conteaza daca va iesi repede din competitiei sau daca va ajunge in Marea Finala: “Pe mine nu ma deranjeaza daca ies maine si nici daca raman in marea finala. Nu ma deranjeaza niciuna dintre variante. Eu nu am asteptari de la nimeni. Va consider pe toti concureti, colegi de competitie si atata. Eu o sa-i nominalizez mai intai pe cei mai indepartati.”