MPFM. Cornelia a fost surprinsa in ipostaze tandre cu iubitul ei la un eveniment

Chiar daca nu a cucerit titlul de “mireasa sezonului” 2 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” si nici nu si-a gasit in competitie un iubit alaturi de care sa faca marele pas spre casatorie, Cornelia este una dintre figurile reprezentative ale acestei emisiuni.

A aparut in mai multe randuri si pe parcursul sezonului 3, in principal din postura de prietena buna a Vanessei, sora lui Raymond, Cornelia exprimandu-si ajutorul neconditionat pentru cuplul Ray-Constantina care, de altfel, avea sa devina castigator.

Ultimele imagini postate de Cornelia pe internet o infatiseaza pe aceasta mai fericita ca niciodata, in bratele logodnicului ei.

Cornelia a participat la emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” in editia cu numarul doi. Dupa un an in care s-a iubit patimas cu Dragos, cei doi s-au decis ca cel mai bine este sa-si vada fiecare de drumul lui. Temerile fostului concurent s-au adeverit, Cornelia inca mai avea sentimente pentru fostul ei iubit, Nicu.

Pe parcursul sezonului cu numarul doi de la la “Mireasa pentru fiul meu” au existat tot felul de voci care spuneau ca fosta concurenta, Cornelia, nu l-a uitat pe “stapanul lui Jack”, asa cum s-a semnat fostul ei iubit intr-o scrisoare trimisa in casa. Pana si Dragos, iubitul ei din competitie, avea indoieli in privinta sentimentelor pe care i le purta aceasta. Ei bine, temerile tuturor s-au adeverit. Cornelia s-a impacat cu Nicu in primavara acestui an.

In cursul zilei de ieri, Cornelia si-a sustinut iubitul in cadrul unui eveniment, iar la un moment dat cei doi au fost surprinsi in timp ce se sarutau patimas.