MPFM. Cuplul Radu-Andrada privit cu scepticism de ceilalti concurenti

Inevitabilul a devenit realitate joi seara. Radu si Andrada s-au hotarat sa formeze un nou cuplu al sezonului al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, la capatul unei zile destul de agitata pentru toti apropiatii acestui fenomen.

Cu siguranta, debutul zilei nu prevestea aceasta decizie venita din partea celor doi in contextul in care Radu a dat sufiecente semnale fetelor nou intrate in competitie dar si celor fara cuplu ca ii prieste starea de incertitudine in care el are libertatea de a flirta cu toate, fara obligatia de a se hotari la o singura fata.

Nici Andrada nu pare cea mai decisa fata sa plece maritata din aceasta emisiune insa comportametul celor doi tineri a fost taxat nu numai de colegii de competitie care le-au atras atentia ca “au gresit emisiunea” cat si un consistent contingent de fani ai show-ului.

Parca treziti la realitate de vorbele celor din jurul lor, Radu si Andrada s-au decis sa treaca la treburi serioase si implicit sa-si dea o sansa relatiei sentimentale dintre ei.

De ieri, Radu si Andrada formeaza cel mai “proaspat” cuplu de la “Mireasa pentru fiul meu” insa comportamentul lor naste deja controverse pe internet. Desi abia s-au cuplat, concurentii au trecut la pasul urmator!

Promisiunile si atingerile interzise nu au intarziat sa apara si, in timp ce o parte din sustinatori i-au felicitat, alti telespectatori ai emisiunii nu le dau prea multe sanse sa ramana impreuna.