MPFM. Nicolae si Laurica incearca sa se cunoasca mai bine

Intrarea noilor concurenti in interiorul Casei de la Stefanesti a produs mai multe schimbari chiar si pentru vechii concurenti. Cel mai “castigat” din noua realitate este Nicolae care s-a aratat foarte interesat de una dintre noile fete, Laurica, cunoscuta intial sub pseudonimul de “Albastrica”.

Pentru moment, ambii au afirmat ca sunt in stadiul in care doar se cunosc desi deja stau unul langa altul in timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Mai mult decat atat, posesorii de Antena Play au avut chiar ocazia sa constate ca Nicolae si Laurica au depasit destul de repede perioada tatonarilor, de vreme ce s-au sarutat chiar in fata celorlalti concurenti prezenti in Casa.

Evenimentele vin intr-un moemnt delicat pentru parcursul lui Nicolae in aceasta competitie, pe parcursul ultimei gale saptamanale fiind propus pentru eliminare.

Este si motivul pentru care telespectatorii show-ului s-au grabit sa afirme ca Niculae a fortat apropierea de Laurica tocmai pentru a-si atrage cat mai multi simpatizanti de partea lui si implicit pentru a evita o nedorita parasire a competitiei.