MPFM. Raymond: Cristian m-a jignit pe mine si pe Constantina

Invitati de curand in platoul matinalului de la postul tv Antena Stars, Raymond si Constantina au fost chestionati cu privire la noul sezon al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Desi au recunoscut ca nu au apucat sa vada zilnic desfasurarea ostilitatilor in noua stagiune, campionii MPFM3 au tinut sa le transmita actualilor concurenti cateva sfaturi izvorate din experienta lor de 12 luni in Casa.

Pe majoritatea competitorilor i-au incurajat insa lucrurile s-au schimbat cat au ajuns la Cristian pe care l-au atentionat sa aiba grija cum si ce vorbeste in conditiile in care erau cunoscute cateva remarci mai putin inspirate ale actualului iubit al lui Elly, la adresa lui Raymond si mai ales a Constantinei.

“Se pare ca o sa fie mai linistit acest sezon, fata de “Mireasa pentru fiul meu 3″. Un mesaj pentru concurenti: sa lase plecatul acasa si sa se gandeasca mai serios la competitie. Asta este abia inceputul, ce o sa se faca peste 5 luni? Eu am avut o gramada de probleme, plus problemele de sanatate, si am dus sezonul pana la final. Danut, esti un timp simpatic, dar ai grija ca unele glume sunt putin cam nesarate si dureroase uneori. Marian, sa fii puternic. Catalin, opreste jignirile la adresa Cristianei. Elena, din pacate ti-o faci cu mana ta. Fii mai indiferenta. Cristiana, esti foarte matura. Cristian, cu toate ca a vorbit cam urat de noi, il sfatuiesc sa fie atent la tot”, este mesajul trimis de Raymond.

Intrebat daca este adevarat ca a vorbit urat despre Raymond si Constantina, Cristian a recunoscut.

“Poate, eu eram fan Andrei. Ii multumesc oricum pentru mesaj”, a spus Cristian.