MPFM. Relatia dintre Marian si Cristiana, afectata de scenele de gelozie ale tinerei

Pe vremea cand erau doar amici, majoritatea fanilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” ii considerau pe Marian si Cristiana drept un cuplu perfect, cu sanse mari sa se lupte la primul loc al topului celor mai indragite povesti de dragoste ale sezonului.

Timpul a facut ca Marian si Cristiana sa-si marturiseasca reciproc sentimentele sincere si sa-si ofere sansa la fericire, in acest reality show.

Nu este insa numai miere si lapte in relatia lor. Sunt surprinsi adesea purtand discutii in contradictoriu, Cristiana fiind mereu in postura de a-i demonstra lui Marian ca nu este deloc mai prejos ca iubitul sau, chiar daca intre ei este o diferenta de varsta si de experienta de viata notabila.

Ultimul astfel de episod a reusit sa creeze noi tensiuni in cuplu. Marian este respins incontinuu de Cristina care este geloasa. Intalnirea lui Marian cu nou venita, “Clopotel”, a creat certuri in cuplu.

Cristina a avut reactii destul de dure la adresa iubitului ei, desi el a incercat de fiecare data sa-i explice tot ce s-a intamplat la intalnirea pe care a avut-o el cu “Clopotel”. La intoarcerea in camera a lui Marian, Cristina a refuzat categoric sa-l pupe.

“Lasa-ma! Ti-am zis sa ma lasi!” , i-a spus Cristina pe un ton autoritar. Ea nu a putut sa-si stapaneasca nervii pe Marian si l-a impins de cateva ori, cerandu-i insistent sa o lase in pace. Concurenta a fost geloasa la gandul ca Marian isi petrece timpul cu alte fete. Un alt lucru care a enervat-o peste masura pe Cristina este atitudinea pe care a avut-o Marian la intalnirea cu “Clopotel”.