MPFM SEZON 3. Alin: M-am despartit de Gina pentru a nu o face sa sufere

Editia de marti a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” i-a adus in platou, pe langa cuplurile prezente in finala, pe Alin dar si pe Gina, cei doi concurenti eliminati cu o saptamana iniante de ultimul act al competitiie.

Fiul doamnei Daniela a tinut sa precizeze cauzele rapidei rupturi a relatiei pe care a avut-o cu Gina dupa un debut cat se poate de spectaculos care i-a surprins pe toti colegii ramasi in competitie.

Alin a dat de inteles ca singura care a pus sentimente in joc a fost Gina, el dorind doar sa-i dea o sansa pentru a se convinge daca intre ei “ar putea fi ceva”.

Mai mult decata atat, Alin a confirmat ca ceea ce a fost intre el si Gina cu greu s-ar putea numi “relatie”, pe parcursul celor cateva zile in care au pozat drept cuplu, intalnindu-se doar de cateva ori.

Fostul concurent “Mireasa pentru fiul meu” a spus ca nu a mers mai departe cu aceasta relatie pentru ca nu a vrut sa o faca pe Gina sa sufere.

“Sunt bine, dar sunt obosit pentru ca nu prea am dormit azi-noapte. M-am distrat. Am incercat sa ne dam o sansa, pentru ca toata lumea stia ca Gina ma place, dar m-am gandit mai bine si am spus ca decat sa suferim peste cateva luni mai bine ne despartim acum”, a declarat Alin la Antena 1.