MPFM SEZON 3. Alin si Gina s-au despartit dupa numai cateva zile de cuplu

Lunea trecuta, Gina si Alin uimeau fanii MPFM prezentandu-se in platoul emisiunii, dupa eliminarea lor din gala care se desfasurase cu doua zile inainte, drept un proaspat cuplu cu ganduri mari de viitor.

Aveau sprijinul doamnei Daniela, mama lui Alin, dar si a parintilor Ginei astfel incat relatia dintre ei, desi surprinzatoare, nu parea a fi un simplu moft.

Invitati sa participe in Marea Finala, cei doi au recunoascut ca deja nu mai formeaza un cuplu, decizia fiind luata de cei doi de comun acord.

Desi niciunul dintre cei doi concurenti nu au avut parte de foarte multi fani de-a lungul sederii lor in Casa, anuntul facut referitor la formarea unui cuplu a adus numeroase aprecieri din partea telespectatorilor fideli acestei emisiuni.

Acestia au fost insa dezamagiti de rapiditatea cu care cei doi au hotarat sa nu merga alaturi, intr-o relatie sentimentala.

Ceilalti concurenti ajunsi în finala competitiei sustin ca formarea cuplului cu Gina a fost doar o strategie a lui Alin, care nu avea sentimente pentru tanara.

“Am iesit de cateva ori si asta a fost tot”, a declarat Gina la Antena 1.

Gina si Alin au format un cuplu în ultima saptamana de concurs, dupa ce tanarul a fost eliminat din competitie.